Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Laos

Prodaje se nekretnina u Laosu

Laos je zemlja jugoistočne Azije koja je prelazila rijeku Mekong i poznata je po stjenovitom teritoriju, francuskoj kolonijalnoj arhitekturi, plemenskim naseljima na brdima i budističkim samostanima. Vientiane je glavni grad i u njemu se nalazi spomenik Tom Luang-u, gdje relikvijar sadrži ono što se vjeruje da je Buddha sternum. Sjeverno graniči s Kinom, istok s Vijetnamom, južno s Kambodžom, zapadno s Tajlandom, a sjeverozapad s Burmom.

U zemlji je došlo do mnogih promjena, od kojih su mnoge pozitivne. Vanjska ulaganja vidno poboljšavaju životni standard i vlada postiže napredak u poboljšanju infrastrukture.

Cijene nekretnina i troškovi života u Laosu vrlo su niski. Cijene stanova u Vientianeu kreću se od 1.000 do 4.000 američkih dolara po četvornom metru.

Iako strancima nije dopušteno posjedovanje zemljišta u Laosu, broj stranih ulagača iz Kine, Vijetnama i Tajlanda posljednjih se godina neprestano povećava.

Stanovnici Laosa predstavljaju samo 40% kupaca zainteresiranih za kupovinu nekretnina na prodaju u Laosu, ostatak su stranci, možda 20% Kinezi, 10% Korejci, Vijetnamci i Zapadnjaci.

Sada Vientiane i 12 gospodarskih zona proživljavaju zgradu gradnje, poduprti tridesetogodišnji gospodarski rast i porast stranih ulaganja.

Većina zgrada događa se u gospodarskim zonama koje je uvela vlada kako bi privukla domaće i strane ulagače zainteresirane za kupnju imovine na prodaju u Laosu. Na primjer, u posebnoj gospodarskoj zoni Towni kondominija LuangMarsch 18 trenutno se grade. Dvije druge etaže stana na 45 spratova namijenjene su gradnji u specifičnoj ekonomskoj zoni Thakhek u sklopu projekta ThakhaekDreamworldCity.

Očekuje se da će potražnja za nekretninama za prodaju u Laosu nastaviti rasti tijekom sljedećih nekoliko godina, uslijed snažnog ekonomskog rasta i stalnog priljeva izravnih stranih ulaganja u zemlju

  •  
    Selio se u Laos. Emigrirani i žive u Laosu

        Postoje ciljevi koji se, a priori, odbacuju jer su malo poznati ili jednostavno zbog nedostatka adekvatnih informacija. Pa, mi u Realigru smo ovdje zbog ovoga. Kao što sada možete razumjeti, uvijek želimo našim čitateljima pružiti priliku da uče i pronađu različite alternative i prije sveg ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 5177

Prodaja 3 sobe, Laos, Vientiane Capital, Vientiane, center

287,894.30HRK
Prodaja
3 sobe

150 m²
Godina završetka: 2010. Cijena: od 36200 eura. Kvadratnih metara: 36,2 do 150. Pravi raju od 240 različitih stilskih i različitih veličina studija, st...
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB